недеља, април 21, 2013

I, ZA KRAJ...

"Prijatelju, sad je dosta. 
Ako još želiš čitati,
Idi i sâm budi zapis 
i njegov smisao" Angelus Silesius
Kerubinski putnik, VI, 263, 1675.


19 коментара:

 1. Oprosti što pišem ovde,izgubila sam adresu.
  "Brujine priče" su utihnule,za uvek.

  ОдговориИзбриши
 2. Ako želiš možeš mi pisati na: arhisu@gmail.com
  Svi smo po malo utihnuti. Buke je postalo previše. Jedini kutak u kome možemo pronaći mir je u srcu.
  Od Srca te pozdravljam.

  ОдговориИзбриши
 3. Tea, uzvraćam ti onoliko koliko dopirem do sopstvene duše.
  Svako dobro!

  ОдговориИзбриши
 4. ...Не тако често, али увек са мистичном радозналошћу, свраћах на ово место...
  Сувишно је да питам ишта.
  Свако добро вам желим.
  С.Трифуновић
  http://pletenijesloves.wordpress.com/

  ОдговориИзбриши
 5. Hvala Vam Trifunoviću na tajnim, mistično radoznalim posetama....
  Jer... sve što je mistično to je i tajno...

  Dodala sam Vaš link na ove stranice...
  Srdačan pozdrav i svako dobro

  ОдговориИзбриши
 6. Zbog čega kraj jednog ovakvog poduhvata? Jedne ovakve dekontaminacije?
  Morao sam to da Vas pitam... (Želja je nadjačala učtivost.)

  http://senadavdovic.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 7. Анониман24. март 2014. 02:00

  čim sam prvi put pročitao pomislio sam ovo mora da je neka greška kako i može tragom ka sopstvenosti ćutanjem osim tragom ka sopstvenom ćutanju

  ОдговориИзбриши
 8. Одговори
  1. Bio je to lep period mog blogovanja. Kad vratim film unazad, drago mi je što sam se upustila u ovaj poduhvat, ali mi je isto drago što se završio, jer je novo nastanilo moju dušu. Uprkos tome, raduje me što ovaj kutak još posećuju ljubitelji lepe reči i slike.

   Srdačan pozdrav

   Избриши
 9. Ovaj blog je bio i ostao kutak dragocjenih putovanja u sebe i odatle prema drugima...putovanje traje, hvala sto ste jos uvijek divan saputnik.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Da i je nemam tako divne saputnik poput vas koji ovde dolazite verovatno ne bi ni bilo ovog bloga. Sve je uzajamno. Pozdrav i svako dobro

   Избриши
 10. И даље се овде враћамо...

  ОдговориИзбриши
 11. Била сам повређена и сломљена када се пре 7 месеци десио велики проблем у мом браку, између мене и мог мужа. толико страшно да је случај однео на суд за развод. рекао је да више никада не жели да буде са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу кроз много бола. Покушао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. И потврдио је да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. И тако сам једне вечери, враћајући се са посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Дакле, објаснила сам му све ствари, а он ми је рекао да је једини начин да вратим свог мужа да посетим чаробњака ради чаролије, јер је и њему то заиста успело. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам његов савет. Затим ми је дао имејл адресу чаролије коју је посетио. (драпата4@гмаил.цом) Дакле, следећег јутра сам послала пошту на адресу коју ми је дао, а чаробњак ме је уверио да ћу добити мужа за три дана. Каква невероватна изјава!! Никад нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда ме је два дана, тако изненађујуће, назвао мој муж који ме није звао последњих 7 месеци да ме обавести да се враћа. Тако невероватно!! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и за бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ точка. Зато ћу вам саветовати, ако имате проблема, контактирајте ДР АПАТА, можете га контактирати и путем гмаил-а: (драпата4@гмаил.цом) или путем ВхатсАпп-а или Вибер-а на: (+447723566275).

  ОдговориИзбриши
 12. Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ( davidsonalbertloan@gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

  ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...