недеља, април 21, 2013

I, ZA KRAJ...

"Prijatelju, sad je dosta. 
Ako još želiš čitati,
Idi i sâm budi zapis 
i njegov smisao" Angelus Silesius
Kerubinski putnik, VI, 263, 1675.


18 коментара:

 1. Oprosti što pišem ovde,izgubila sam adresu.
  "Brujine priče" su utihnule,za uvek.

  ОдговориИзбриши
 2. Ako želiš možeš mi pisati na: arhisu@gmail.com
  Svi smo po malo utihnuti. Buke je postalo previše. Jedini kutak u kome možemo pronaći mir je u srcu.
  Od Srca te pozdravljam.

  ОдговориИзбриши
 3. Tea, uzvraćam ti onoliko koliko dopirem do sopstvene duše.
  Svako dobro!

  ОдговориИзбриши
 4. ...Не тако често, али увек са мистичном радозналошћу, свраћах на ово место...
  Сувишно је да питам ишта.
  Свако добро вам желим.
  С.Трифуновић
  http://pletenijesloves.wordpress.com/

  ОдговориИзбриши
 5. Hvala Vam Trifunoviću na tajnim, mistično radoznalim posetama....
  Jer... sve što je mistično to je i tajno...

  Dodala sam Vaš link na ove stranice...
  Srdačan pozdrav i svako dobro

  ОдговориИзбриши
 6. Zbog čega kraj jednog ovakvog poduhvata? Jedne ovakve dekontaminacije?
  Morao sam to da Vas pitam... (Želja je nadjačala učtivost.)

  http://senadavdovic.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 7. Анониман24. март 2014. 02:00

  čim sam prvi put pročitao pomislio sam ovo mora da je neka greška kako i može tragom ka sopstvenosti ćutanjem osim tragom ka sopstvenom ćutanju

  ОдговориИзбриши
 8. Одговори
  1. Bio je to lep period mog blogovanja. Kad vratim film unazad, drago mi je što sam se upustila u ovaj poduhvat, ali mi je isto drago što se završio, jer je novo nastanilo moju dušu. Uprkos tome, raduje me što ovaj kutak još posećuju ljubitelji lepe reči i slike.

   Srdačan pozdrav

   Избриши
 9. Ovaj blog je bio i ostao kutak dragocjenih putovanja u sebe i odatle prema drugima...putovanje traje, hvala sto ste jos uvijek divan saputnik.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Da i je nemam tako divne saputnik poput vas koji ovde dolazite verovatno ne bi ni bilo ovog bloga. Sve je uzajamno. Pozdrav i svako dobro

   Избриши
 10. Каква сјајна и инспиративна прича! Била сам у браку седам година без детета, због чега је мој муж почео да се понаша чудно, у последње време долази кући и више не проводи време са мном и рекао је да жели развод. Тако сам постала веома тужна и изгубљена у животу јер ми је доктор рекао да не постоји начин да затрудним, што ми заиста загорчава живот. све док нисам наишао на пријатеља који ми је са интернета причао о ДР АЛАБИ како је помогао многим женама са сличним проблемима кроз које сам пролазила па сам га контактирао на:(дралаба3000@гмаил.цом) и објаснио му је све ми је рекао требало би да буде обезбеђено пре него што је могао да баци чини на поновно окупљање да врати мог мужа, што сам ја и урадила, а он је послао снажну молитву коју сам морала да изговорим усред ноћи док је бацао чаролију љубави. Било је чудо 24 сата касније, мој једини муж ми се вратио и извинио се за све што је урадио и рекао ми да је у потпуности спреман да ме подржи у свему што желим, брзо назови ДР АЛАБУ и реци му шта се ту дешава тренутак и такође ми је припремио и послао биљни лек за који је рекао да ће излечити сваку нежељену болест или инфекцију која ме је спречила да затруднем, а затим ме упутио како да га користим пре него што упознам свог мужа. После употребе ове аутохтоне биљке и корена, неколико недеља касније почела сам да осећам знаке трудноће свуда по себи, била сам заиста трудна и управо сам родила дечака са 1 месец. Кунем се да ће цео свет сазнати за ДР АЛАБУ јер је спасио моју везу и који ми такође даје децу коју данас могу са поносом звати својом. За сваку жену која мисли да је то немогуће, ево прилике да се насмеје и донесе срећу својој породици, љубазно контактирајте ДР АЛАБУ путем мејла на: (дралаба3000@гмаил.цом). Или га ВхатсАпп/Вибер преко +1(425) 477-2744, Заиста, он је Бог послат да донесе изгубљене љубавнике и донесе вам срећу..

  ОдговориИзбриши
 11. И даље се овде враћамо...

  ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...